Kreu Ekonomi Njoftimi i fundit nga Fondi i Kursimeve Pensionale

Njoftimi i fundit nga Fondi i Kursimeve Pensionale

nga Flamur Berisha

Fondi i kursimeve pensionale njofton te gjithe kontributdhenesit se qdo kush qe ka paqartsi rreth aplikimit te terheqjes se 10%-shit apo keni probleme ju mund te drejtoheni online me chatin te cilen e kemi hapur per pyetje dhe pergjigje.

Per te bere pyetje rreth aplikimit te trustit mund te beni ne: http://www.trusti.org/sq/

Ju gjithashtu mund të pëlqeni