Kreu Ekonomi Nuk ju kanë dalë 290€ e rimekëmbjes, ja ku duhet te drejtoheni për të kuptuar arsyen!

Nuk ju kanë dalë 290€ e rimekëmbjes, ja ku duhet te drejtoheni për të kuptuar arsyen!

nga Flamur Berisha

Te nderuar tatimpagues, gjate gjithe kohes shume tatimpagues qe nuk ju kane dale parate vazhdojne te na pyesin se perse nuk na kane dale parat e rimekembjes ne vlere prej 290 euro. Per te marre lajmin e sakt dhe te vertete ju duhet te orientoheni tek Ministria e zhvillimit ekonomik – MZHE. Aty behet shperndarja e mjeteve. Andaj kerkojme mirekuptim nga te gjithe ju.

Kurse per ankese eshte krijuar komisioni por ende eshte hyre ne funksion procedurimi i ankesave.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni