Kreu Ekonomi Nuk ju kanë dalë 290€ e rimekëmbjes, ja ku duhet te drejtoheni!

Nuk ju kanë dalë 290€ e rimekëmbjes, ja ku duhet te drejtoheni!

nga Flamur Berisha

Te nderuar tatimpagues, gjate gjithe kohes shume tatimpagues qe nuk ju kane dale parate vazhdojne te na pyesin se perse nuk na kane dale parat e rimekembjes ne vlere prej 290 euro. Per te marre lajmin e sakt dhe te vertete ju duhet te orientoheni tek Ministria e zhvillimit ekonomik – MZHE. Aty behet shperndarja e mjeteve. Andaj kerkojme mirekuptim nga te gjithe ju.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni