Kreu Financa Nuk kam llogari bankare, a mund ta vendos llogarinë bankare të bashkëshortit në formën e aplikimit?

Nuk kam llogari bankare, a mund ta vendos llogarinë bankare të bashkëshortit në formën e aplikimit?

nga Flamur Berisha

Nuk kam llogari bankare, a mund ta vendos llogarinë bankare të bashkëshortit në formën e aplikimit?

Llogaria bankare me të cilën aplikohet për Shtesat për Lehona dhe Shtesat për Fëmijë duhet të jetë vetëm e nënës. Në këtë mënyrë, ne synojmë emancipimin e gruas në shoqëri dhe pavarësinë e saj financiare në familje.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni