Kreu Ekonomi Pako për rimekëmbie ekonomike: 6 muaj 50% te pages do ua paguaj qeveria!

Pako për rimekëmbie ekonomike: 6 muaj 50% te pages do ua paguaj qeveria!

nga Flamur Berisha

Masa 4 – në këtë masë përfshihen hoteleria, restorantet dhe kafetë, të cilat kanë qenë në dsiporopocion me masat e qeverisë. Me këtë masë, përveç subvencionimit të pagës prej 50 për qind për 6 muaj, e zgjerojmë edhe për punëmarrësit ekzistues në masën prej 150 euro.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni