Kreu Ekonomi Për të ndihmuar bizneset ne tejkalin e gjendjes. Qeveria merr keto vendime

Për të ndihmuar bizneset ne tejkalin e gjendjes. Qeveria merr keto vendime

nga Flamur Berisha

Për të ndihmuar bizneset në tejkalimin e gjendjes së shkaktuar nga pandemia, Qeveria e Republikës së Kosovës ka marrë vendim që:

  1. Të shtyejë bllokimin e llogarive bankare për tatimpaguesit që kanë obligime ndaj ATK deri më 30.04.2021.
  2. Të shlyejë ndëshkimet për tatimpaguesit që kanë detyrime tatimore ndaj ATK nëse kryejnë pagesën e tatimit bazë dhe interesit deri më 30.06.2021.

E falendëroj Ministren e Financave për propozimin e këtij vendimi dhe kabinetin për mbështetjen e tij.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni