Kreu Ekonomi Përfituesit e skemave sociale duhet të drejtohen në këtë institucion per ti terhequr paratë

Përfituesit e skemave sociale duhet të drejtohen në këtë institucion per ti terhequr paratë

nga Flamur Berisha

Për shkak të interesimit të shumë familjeve, përfitues të asistencës sociale, dua të njoftoj se Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale ka përcjellur listat e familjeve përfituese në Thesar, për të procesuar me tej për shpërndarje të pagesave që nga sot nëpër të gjitha pikat postare në bazë të marrëveshjes së MPMS me Postën e Kosovës. Angazhimi ynë për t’iu dalur në ndihmë kategorive në nevojë nuk do të mungojë asnjëherë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni