Kreu Ekonomi Personat qe kane humbur vendin e punes, sot i presin kriteret per ti fituar 300 euro!

Personat qe kane humbur vendin e punes, sot i presin kriteret per ti fituar 300 euro!

nga Flamur Berisha

Sipas Ministrise se Punes dhe Mireqenjes sociale sot pritet te dalin kriteret per personat qe kane humbur vendin e punes gjate pandemise. Ket a persona do ti fitojne 300 euro per tre maj radhazi ku ne total i bie 900 euro.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni