Kreu Ekonomi Pozitë dhe opozitë se bashku pritet te votojnë buxhetin e vitit 2021

Pozitë dhe opozitë se bashku pritet te votojnë buxhetin e vitit 2021

nga Flamur Berisha

Lajm i mire per qytetaret dhe bizneset e Kosoves. Pozite dhe opozite se bashku do ta votojne buxhetin e vitit 2021z

Ju gjithashtu mund të pëlqeni