Kreu Ekonomi Punime në rrjet, KEDS tregon për vendet ku sot do të ndalet rryma

Punime në rrjet, KEDS tregon për vendet ku sot do të ndalet rryma

nga Flamur Berisha

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve të Kosovës:

Rajoni i Gjakovës:

Nga NS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pataqani (kodi: 82000001) nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Nga NS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fortesa (kodi: 82081009) nga ora 11:30 deri 13:00

Vendet: fshatrat Bellacërkë dhe Sopniq.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Rajoni i Pejës:

Nga NS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zallqi (kodi: 50052003) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: Gurakoc Musollet, Gurakoc, Prekalle, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovice, Osojan, Tupeq, Bllagaq dhe Dreja.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dresniku (kodi 52000007) prej orës 11:30 deri në ora 12:00

Vendet: Klinë, Dresnik, Dollc dhe Gremnik.Arsyeja: Për shkaqe sigurie.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Dresniku II (kodi 52000007003) prej orës 11:00 deri në ora 14:00Vendet: Dresnik.

Arsyeja: Montimi i kabllos ABC 4X70mm dhe montimi i bazave të siguresave L3 (punim i dy daljeve të tensionit të ulët).

Rajoni i Prishtinës:

Nga NS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Miradi e Epërme (kodi: 15018019) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: Miradi e Epërme.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Ulzat 1 (kodi 19000040167) prej orës 10:30 deri ne ora 15:30

Vendet: Shtëpitë nën fshatin Amerikan dhe Pallati i Drejtesisë në vazhdim të rr .Holger Petersen.

Arsyeja: Punime në Projektin NS Ulzat – 1 Hajvali.

Rajoni i Ferizajt:

Nga NS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Petrova (kodi: 41046002) nga ora 10:00 deri 12:30

Vendet: Rr. Ahmet Shtimja, Petrova, Reçaku (një pjesë) dhe Mullopolci.

Arsyeja: Lidhja e kabllove të tensionit të mesëm në TS 3, në nënstacion.

Nga NS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fitorja (kodi: 41046007) nga ora 10:00 deri 12:30

Vendet: Rr. Skender Salihaj.

Arsyeja: Lidhja e kabllove të tensionit të mesëm në TS 3, në nënstacion.

Nga NS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shtime (kodi: 41046003) nga ora 10:00 deri 12:30

Vendet: Shtimja, Lagjja e Pajtimit dhe Godanci I Ulët.

Arsyeja: Lidhja e kabllove të tensionit të mesëm në TS 3, në nënstacion.

Nga NS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rashnica (kodi: 41046001) nga ora 10:00 deri 12:30

Vendet: Davidovci, Rashinca Muzeqina, Vojnovci dhe Gjergjaj.

Arsyeja: Lidhja e kabllove të tensionit të mesëm në TS 3, në nënstacion.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet stabiliment Nerodime dhe pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

TS 10/04 kV Jezerc Kalanica (kodi 40042003057) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Jezerc Verishta (kodi 40042003058) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Jezerc Azemi (kodi 40042003059) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Mahalla katuni (kodi 40042003060) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Jezercë Ukëzmajli (kodi 40042003061) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Jezercë-Maqitev(kodi 40042003062) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV NPSH-Veli Comerc (Rexhep Asllani) (kodi 40042003188) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Nerodime (Lagjia Rekaj) (kodi 40042003191) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Jezerc Kalanica, Verishta, Azemi, Mahalla katuni, Ukëzmajli, Maqitevë, Veli Comerc dhe Nerodime.

Arsyeja: Dislokimi i linjës 10kV-Jezerci.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni