Kreu Ekonomi Pyete Kontabilistin dhe merre pergjigjen e cila ju ka munguar!

Pyete Kontabilistin dhe merre pergjigjen e cila ju ka munguar!

nga Flamur Berisha

Stafi yne iu ofron te gjithe tatimpaguesve te ju jape kshilla dhe sygjerime falas permes platformes sone.

Ne fund te faqes keni hapsiren ku mund te komentoni dhe ne do tu kthejme pergjgjen meniher:

Menyra e perdorimit: kliko mbi emer tend, vendose nje NICK NAME dhe pastaj beje pyetjen.

Stafi yne do tu ktheje pergjigjen menihere brenda periudhes : 20:00-21:00

Ju gjithashtu mund të pëlqeni