Kreu Financa Pyetje: A janë ekzekutu pagesat per shtesa te femijeve?

Pyetje: A janë ekzekutu pagesat per shtesa te femijeve?

nga Kontabilisti

Pagesat per shtesa te femijeve po jane ekzekutuar dhe mjetet te gjitha nënat i kanë ne llogarite e tyre bankare.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni