Kreu Ekonomi Pyetje: Kam gabuar llogarinë bankare gjatë aplikimit, si mund ta bëj ndryshimin

Pyetje: Kam gabuar llogarinë bankare gjatë aplikimit, si mund ta bëj ndryshimin

nga Flamur Berisha

🔸Kam gabuar llogarinë bankare gjatë aplikimit, si mund ta bëj ndryshimin?
🔹Pas aplikimit për Shtesa për Lehona apo Shtesa për Fëmijë profili juaj do të jetë i qasshëm deri në datë 20 të çdo muaji, dhe gjatë kësaj periudhe do të mund të ndryshoni/përmirësoni numrin e llogarisë bankare

Ju gjithashtu mund të pëlqeni