Kreu Financa Pyetje: Mases 4.1, i jane dedikuar 40 milione euro. Por cila kategori perfiton ne kete masë?

Pyetje: Mases 4.1, i jane dedikuar 40 milione euro. Por cila kategori perfiton ne kete masë?

nga Flamur Berisha

Masa 4.1. – Mbështetja për shëndetësinë – 53 mil EUR
Për luftën ndaj pandemisë COVID-19 janë të dedikuara 40 milionë euro, që përfshin blerjen e vaksinave
dhe shpenzime tjera të ndërlidhura me menaxhimin e pandemisë. Pandemia ka shkaktuar ngarkesë të madhe
në sistemin shëndetësor, andaj 8 milionë euro tjera janë dedikuar për blerjen e barnave esenciale. Për
mbulimin kostos për specializantët e rinj dedikohen edhe 5 milionë euro shtesë mbi buxhetin fillestar.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni