Kreu Financa Pyetje: me cilen date ekzekutohen pagesat për lehonat si dhe shtesat për fëmijë?

Pyetje: me cilen date ekzekutohen pagesat për lehonat si dhe shtesat për fëmijë?

nga Kontabilisti

Me datë 25 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat për lehonat e punësuara dhe të pa puna, si dhe shtesat për fëmijë;

Ju gjithashtu mund të pëlqeni