Kreu Ekonomi Qeveria e Kosoves tregon se cilat biznese do ti mbeshtesë me para ne fondin prej 6 milion euro

Qeveria e Kosoves tregon se cilat biznese do ti mbeshtesë me para ne fondin prej 6 milion euro

nga Flamur Berisha

Bizneset qe do te mbeshteten jane sektori i gastronomise me 6 milion euro dhe të vetepunesuarit.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni