Kreu Biznes Qeveria ndan 20 mijë euro për këtë familje!

Qeveria ndan 20 mijë euro për këtë familje!

nga Flamur Berisha

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e radhës ka marrë vendim për ndarjen e 20 mijë eurove për familjen e Kujtim Veselit, raporton Ekonomia Online.

Kreu i Qeverisë, Albin Kurti tha se këto mjete ndahen nga zyra e kryeministrit që sado pak kjo familje të mbulojë shpenzimet.

“Vitin që shkoi gjykata e dënoi me 25 vjet burgim të akuzuarin për dhunimin e 11 vjetarit ashkali nga Fushë-Kosova”.

“Kujtimi kishte ndërprerë shkollimin”.

I ndjeri, u gjet i vdekur më 11 korrik 2019 poshtë shkallëve të një objekti banimi në lagjen “Xhemajl Mustafa” në Fushë-Kosovë.

S.O. më pas ishte dënuar me 25 vjet burgim për veprën penale dhunim dhe vrasje.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni