Kreu Ekonomi Qeveria ndanë 100,000€ për këtë kategori!

Qeveria ndanë 100,000€ për këtë kategori!

nga Flamur Berisha

Kosova është rreshtuar përkrah vendeve solidare për t’i dalë në ndihmë Kroacisë pas tërmeteve të fundit që goditën këtë vend.


Qeveria e Kosovës ka mbështetur kërkesën e Ministres së Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Meliza Haradinaj-Stublla, për të ndarë nga buxheti i kësaj ministrie shumën prej 100,000 euro në mbështetje të vendit dhe popullit mik kroat.


“Kosova dhe Kroacia kanë marrëdhënie të shkëlqyera dhe i janë gjendur pranë njëra tjetrës në momentet më të vështira nëpër të cilat kanë kaluar”, është shprehur ministrja Haradinaj-Stublla.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni