Kreu Ekonomi Qeveria Ndanë edhe 4 milion euro per keto kategori

Qeveria Ndanë edhe 4 milion euro per keto kategori

nga Flamur Berisha

Tekstet shkollore dhe materialet mësimore duhet të jenë të qasshme dhe falas për të gjithë nxënësit pa dallim. Në këtë drejtim, me kërkesë të ministres së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, në mbledhjen e sotme qeveria miratoi vendimin për ndarjen e 4 milionë eurove me qëllim blerjen e teksteve shkollore dhe materialeve të tjera mësimore për rreth 272 mijë e 55 nxënës.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni