Kreu Ekonomi Qfara ndodhe kur nje biznes posedon mallra pa origjine!

Qfara ndodhe kur nje biznes posedon mallra pa origjine!

nga Flamur Berisha

Kur nje person i angazhuar ne aktivitet ekonomik posedon mallra pa origjine ai person do ti nenshtrohet ndeshkimit administrativ me 25% te vleres se tregut se mallrave, gjithashtu mallrat pa origjine mund te merren dhe te mbahen ne kujdestari te ATK-se me qellim te caktimit te detyrimit penal.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni