Kreu Ekonomi Qfarë eshte diqka që paraqitet 1 herë në minutë, 2 herë në moment dhe asnjehere në shekull?

Qfarë eshte diqka që paraqitet 1 herë në minutë, 2 herë në moment dhe asnjehere në shekull?

nga Flamur Berisha

Qfarë eshte diqka që paraqitet 1 herë në minutë, 2 herë në moment dhe asnjehere në shekull?

Shkronja M

Ju gjithashtu mund të pëlqeni