Kreu Ekonomi Qka duhet të përmbajë kartela e artikullit?

Qka duhet të përmbajë kartela e artikullit?

nga Flamur Berisha

Kartela e artikullit duhet te permbaje te gjitha hyrtjet nga furnitore te ndryshem, duke perfshire Sasine hyrese, qmimet hyrese, vleren hyrese dhe normen e TVSH si dhe sasine dalese, qmimin shites dhe vleren shitese. Ne fund duhet te paraqitet salldoja e mbetur.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni