Kreu Ekonomi Qka janë shkurtesat CD, ED dhe VT te paraqitura në deklaraten e DUD-it

Qka janë shkurtesat CD, ED dhe VT te paraqitura në deklaraten e DUD-it

nga Flamur Berisha

Shkurtesat CD, ED dhe VT te paraqitura ne deklaraten e DUD-it jane:

CD- Dogana

ED- Akciza

VT- TVSH

Ju gjithashtu mund të pëlqeni