Kreu Ekonomi Sa eshte maksimumi qe mund te paguaj kontributin pensional nga paga ime?

Sa eshte maksimumi qe mund te paguaj kontributin pensional nga paga ime?

nga Flamur Berisha

Kontributi pensional mund te paguhet duke filluar me minimum cile eshte 5% dhe qe mund te arrije ne maksimum 15%.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni