Kreu Ekonomi Sa herë është e obliguar numrimi i stokut brenda vitit?

Sa herë është e obliguar numrimi i stokut brenda vitit?

nga Flamur Berisha

Kompanite e cilat kane stoqe ne depot e tyre apo ne raftet shitese duhet se paku 1 here ne vite te numrohet stoku. Pra ATK kerkon qe minimum 1 her ne vit te paraqitet stoku i numruar dhe ate gjdo 31 dhjetor te vitit.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni