Kreu Biznes Sa jane te larta ndeshkimet nga ATK kur kur nje biznes posedon mallra pa origjine!

Sa jane te larta ndeshkimet nga ATK kur kur nje biznes posedon mallra pa origjine!

nga Flamur Berisha

Kur nje person i angazhuar ne aktivitet ekonomik posedon mallra pa origjine ai person do ti nenshtrohet ndeshkimit administrativ me 25% te vleres se tregut se mallrave, gjithashtu mallrat pa origjine mund te merren dhe te mbahen ne kujdestari te ATK-se me qellim te caktimit te detyrimit penal.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni