Kreu Ekonomi Sa lloje të aktiviteteve lejohet ti regjistroje një kompani?

Sa lloje të aktiviteteve lejohet ti regjistroje një kompani?

nga Flamur Berisha

Nje kompani lejohet ti regjistroj maksimum nje aktivitet primar, nje aktivitet sekondar dhe aktivitete sekondare pa limit. (nuk ka kufizim)

Ju gjithashtu mund të pëlqeni