Kreu Ekonomi Sa vite ka të drejtë ATK që të kthehet mbrapa me kohë për të kryer kontrollë

Sa vite ka të drejtë ATK që të kthehet mbrapa me kohë për të kryer kontrollë

nga Flamur Berisha

Administrata Tatimore e Kosoves sipas ligjit ka te drejte qe prej nje periudhe prej 6 vitesh te kthehet mbrapa dhe te kryej te gjitha procedurat e Kontrolles. Gate kesaj periudhe obligohen bizneset qe ti dorzohen gjdo dokument qe kerkohet nga Inspektoret e ATK-se. Ne rast se bizneset nuk i dorezojne dokumentet e kerkuara nga ATK atehere do ndeshkohen sipas ligjit.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni