Kreu Biznes Shpallet lista e përfituesve të granteve për këto biznese

Shpallet lista e përfituesve të granteve për këto biznese

nga Flamur Berisha

Ministria e Kultures Rinis dhe Sportit Shpalle: Listën e përfituesve të thirrjes për subvencionim me mjete financiare për biznese që do të krijohen start-up me spin – off dhe biznese fillestare start-up. Listen e gjeni në këtë link: Link

Ju gjithashtu mund të pëlqeni