Kreu Ekonomi Shtyhet afati i dorëzimit të deklaratave dhe pasqyrave financiare vjetore në KKRF

Shtyhet afati i dorëzimit të deklaratave dhe pasqyrave financiare vjetore në KKRF

nga Flamur Berisha

Më 25.06.2020, Ministria e Financave  ka publikuar Vendimin për shtyrjen e afatit deri më 15 GUSHT, 2020, të dorëzimit të deklaratave dhe pasqyrave financiare vjetore të të gjitha ndërmarrjeve në Kosovë në Këshillin Kosovar për Raportim Financiar (KKRF).

Ju gjithashtu mund të pëlqeni