Kreu Ekonomi Shumë biznese ende nuk i kanë marrur 290 euro të rimëkëmbjes. MZHE nuk tregon proceduren e ankesës!

Shumë biznese ende nuk i kanë marrur 290 euro të rimëkëmbjes. MZHE nuk tregon proceduren e ankesës!

nga Flamur Berisha

Shume biznese vazhdojne te pyesin ne adresen e Kontabilistit se perse ende nuk me kane dale parate prej 290 euro per punetor. Ne kemi tentuar ti kontaktojme ministrine e zhvillimit ekonomik ne lidhje me kete teme por perseri ata vazhdojne te hasin ne vesh te shurdher. Po ashtu edhe stafi i Ministrise se Financave nuk tregon menyren dhe proceduren e ankesave.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni