Kreu Ekonomi Si duhet ta regjistroni nje artikull ne Arke Fiskale?

Si duhet ta regjistroni nje artikull ne Arke Fiskale?

nga Flamur Berisha

Ndiqni videon dhe mesoni hapat per te regjistruar artikuj te ri ne arkat fiskale te bizneseve te juaja! (Video eshte derguar nga Bizneset)

Ju gjithashtu mund të pëlqeni