Kreu Biznes Si duhet te trajtohen Avanset e marrura ne deklaratat e TVSH-se

Si duhet te trajtohen Avanset e marrura ne deklaratat e TVSH-se

nga Flamur Berisha

Sipas ligjit te TVSH-se, detyrimi per TVSH lind ne momentin kur Leshohet Fatura, Kur pranohet Avansi dhe kur dorezohet Malli. Pra momentin kur ju pranoni avanset jeni te obliguar ta paguani TVSH-ne per diferencen e mbetur.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni