Kreu Biznes Si funksionojnë Bankat Islame përmes kredise pa kamatë në Kosove? (VIDEO)

Si funksionojnë Bankat Islame përmes kredise pa kamatë në Kosove? (VIDEO)

nga Flamur Berisha

Bankat Islame dallojnë nga ato komerciale për disa arsye.

Së pari, tarifat apo interesi për kredi është i ndaluar nga ligjet islame, ndërsa asetet e bankës blihen nga vetë banka me paratë e njerëzve dhe pastaj fitimi ndahet me ta.

Për të mësuar dallimet tjera, ndiqni videon e përgatitur nga Portali.info. 

Ju gjithashtu mund të pëlqeni