Kreu Ekonomi Si duhet ta rikthej paswordin e EDIT nëse kamë harruar fjalëkalimin dhe emailin?

Si duhet ta rikthej paswordin e EDIT nëse kamë harruar fjalëkalimin dhe emailin?

nga Flamur Berisha

Hapat per ta rikthyer fjalekalimin nese nuk e dini emailin e vjeter duhet ne kete menyre. Fillimisht ju duhet te beni kerkese per ndryshim te emailit ne web te ATK-se.

Pastaj, për të ndryshuar email adresën tuaj ju duhet të ndiqni udhëzimet si më poshtë:

  • Të bëni kërkesën online përmes EDI-it
  • Të vizitoni Zyrën e Shërbimit dhe Edukimit të Tatimpaguesve
  • Në sportel duhet të prezantoni kopjen e letërnjoftimit, si dhe autorizimin nëse nuk jeni pronari i biznesit

Për të bërë kërkesën online përmes EDI-it klikoni këtu

Ju gjithashtu mund të pëlqeni