Kreu Ekonomi Si të bëj aplikimin per ti fituar 900€ pasi kamë humbur vendin e punes?

Si të bëj aplikimin per ti fituar 900€ pasi kamë humbur vendin e punes?

nga Flamur Berisha

Te nderuar qytetare, pyetje te shumta na vine ne redaksine tone se si duhet aplikuar per ti fituar 900€ per personat qe kane humbur vendin e punes.

Ministria e Financave ende nuk i ka bere zyrtare kriteret dhe proceduren se si duhet bere aplikimi. Andaj me mirekuptim ju ftojme te prisni. Menjehere si te hapet afati per aplikim ne do ju tregojme procedurat e aplikimit dhe ate falas pa asnje kosto shtese.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni