Kreu Ekonomi Si trajtohen nga ATK kur një Biznes posedon mallra pa origjinë

Si trajtohen nga ATK kur një Biznes posedon mallra pa origjinë

nga Flamur Berisha

Kur një person posedon mallra pa origjinë, mallrat e tilla konfiskohen nga ATK . Në rastin e
tillë, procedurat e konfiskimit dhe shitjes së këtyre mallrave do të zbatohen konform dispozitave
të neneve 28, 29 dhe 30 të ligjit.

Per me shume Ligji Nr. 04-L 223 ATK

Ju gjithashtu mund të pëlqeni