Kreu Financa Sot mblidhet Qeveria Kurti II, pritet te ndahen mjete financiare për keto kategori

Sot mblidhet Qeveria Kurti II, pritet te ndahen mjete financiare për keto kategori

nga Flamur Berisha

Qeveria e Kosovës ka bërë të ditur se sot mban mbledhjen e radhës, ndërsa në rend dite janë 34 pika.

Mbledhja e Qeverisë mbahet në ora 10:00.

Ndër pikat e rendit të ditës janë: shqyrtimi i propozim-vendimit për ndryshimin dhe plotësimin e Programit legjislativ të Qeverisë për vitin 2021, shqyrtimi i Projektligjit për markat tregtare, shqyrtimi i Projektligjit për turizmin, shqyrtimi i draftit të konceptit-dokumentit për mbrojtjen e konsumatorit, etj. /Telegrafi/

Ju gjithashtu mund të pëlqeni