Kreu Financa Sqarim për punetorët të cileve nuk ju kane dale ende 100 eurot se bashku me rrogë

Sqarim për punetorët të cileve nuk ju kane dale ende 100 eurot se bashku me rrogë

nga Kontabilisti

Sqarim: Shume punetore te sektorit publik ne redaksine tone kan lajmruar se nuk ju kane dale ende shtesa se bashku me pagen e tyre. Mirpo behet thirrje qe te mos shqetsohen pasi ato do ju dalin ne llogari sot por veqmas nga paga sepse shuma prej 100 euro nuk eshte pagë por subencion dhe per kete arsye Ministria e Financave e ka ndare kete shume veqmas ne menyre qe te mos tatimohet./Kontabilisti.info

Ju gjithashtu mund të pëlqeni