Kreu Ekonomi Të gjithë aplikuesit për grand nga Komuna e Prishtines duhet ta përditesojnë aplikimin

Të gjithë aplikuesit për grand nga Komuna e Prishtines duhet ta përditesojnë aplikimin

nga Flamur Berisha

Te gjithe aplikuesit per grand nga Komuna e Prishtines duhet ta perditsojne aplikimin dhe te shenojne edhe :

emrin e bankes, Numrin e llogarise bankare si dhe emrin e mbajtesit te llogarise bankare.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni