Kreu Ekonomi Thirrje për kujdes për biznese në Kosovë!

Thirrje për kujdes për biznese në Kosovë!

nga Flamur Berisha

KUJDES!
Para të fallcifikuara jan duke qarkulluar ne Biznese te vendit tonë, lusim gjith pronaret e marketeve dhe bizneseve të tjera që ti kontrollojnë parat e marrur me monedha 100 Euro ?

Ju gjithashtu mund të pëlqeni