Kreu Ekonomi Trusti me njoftim të rendesishem per qytetaret e Kosoves. Tregon po ashtu edhe afatin e fundit per aplikim!

Trusti me njoftim të rendesishem per qytetaret e Kosoves. Tregon po ashtu edhe afatin e fundit per aplikim!

nga Flamur Berisha

Afati për aplikimin për tërheqjen e 10 përqindëshit të Trustit është deri më 6 prill të këtij viti.

Zëdhënësi në Trustin e Kursimeve Pensionale, Jeton Demi, ka deklaruar se aplikimet për tërheqje janë duke vazhduar. Ai ka njoftuar se deri tani, rreth 413.000 kontributdhënës kanë tërhequr 10%, ndërsa shifrat totale të tërheqjes deri tani janë mbi 191.000.000 euro

“Mbi 10.000 qytetarë kanë fituar 10 euro nga Trusti, 58.000 nga 50 euro dhe 122 mijë me nga 100 euro”, ka njoftuar Demi në emisionin SOT.

Ai ka deklaruar se në bazë të llogaritjeve, gjatë ditës janë duke aplikuar qindra qytetarë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni