Kreu Ekonomi Trusti: te gjith ata qe skan mundur te bejne aplikimin, mund ta bejne sot.

Trusti: te gjith ata qe skan mundur te bejne aplikimin, mund ta bejne sot.

nga Flamur Berisha

Kontribuues të nderuar,

sapo përfunduam përditësimin e të dhënave me informacione që i kemi marrë nga bankat dhe ju lutemi të provoni aplikimin.

Nëse keni përsëri vështirësi në aplikim, ju lutemi na njoftoni që të hulumtojmë problemet dhe gjejmë zgjidhjet.

Ju falemnderit për mirëkuptimin dhe mbështetjen!

Ju gjithashtu mund të pëlqeni