Kreu Ekonomi Udhëzuës për Dëklarim të Pagavë dhe Pënsionëvë përmes EDI-t

Udhëzuës për Dëklarim të Pagavë dhe Pënsionëvë përmes EDI-t

nga Flamur Berisha

Klikoni ketu dhe ndiqni te gjithe udhezuesin e pergaditur nga ATK: http://www.atk-ks.org/wp-content/uploads/2017/12/Manuali-EDI-Versioni-FINAL.pdf


Ju gjithashtu mund të pëlqeni