Kreu Financa Unë jam punësuar në muajin Prill a më takojnë 100 euro?

Unë jam punësuar në muajin Prill a më takojnë 100 euro?

nga Kontabilisti

Unë jam punësuar në muajin Prill, a më takon mbështetja financiare?
Kriter për mbështetje financiare është që punëtori të ketë qenë i deklaruar si i punësuar në muajin shkurt 2022. Megjithatë, nëse ju jeni punësuar në muajin mars dhe jeni të deklaruar në muajt mars, prill dhe maj, atëherë ju mund të aplikoni tani dhe të përfitoni nga mbështetja në muajin qershor. Punetoret e deklaruar ne muajin Prill nuk mbeshteten nga subvencionimi

Ju gjithashtu mund të pëlqeni