Kreu Biznes Unë kam nënshtetësi të huaj dhe jetoj në Kosovë. A përfitoj nga Shtesat për Lehona?

Unë kam nënshtetësi të huaj dhe jetoj në Kosovë. A përfitoj nga Shtesat për Lehona?

nga Flamur Berisha

Shtesat për Lehona aplikohen vetëm për shtetaset e Republikës së Kosovës, mirëpo nëse fëmija juaj do të ketë nënshtetësi të Kosovës, atëherë do të kualifikoheni për të përfituar nga Shtesat për Fëmijë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni


Get kontabilisti chat group | Goto kontabilisti website