Kreu Ekonomi Vetëm keta vetë punesuar do te perfitojne nga fondi prej 6.5 milion euro

Vetëm keta vetë punesuar do te perfitojne nga fondi prej 6.5 milion euro

nga Flamur Berisha

6.5 milionë euro për bizneset aktive dhe të vetëpunësuarit sipas kritereve të përcaktuara me Programin e Rimëkëmbjes Ekonomike, si vazhdimësi e masës prej 60 milionë euro e implementuar në fund të vitit 2020;

Kjo do te thote se shume biznese individuale per shkaqe teknike jane diskualifikuar nga perfitimi i 290 eurove. Dhe me kete fond prej 6.5 milion euro do te rimbursohen. Bizneset individuale qe kane marrur me heret 290 euro nuk do te mbeshteten perseri.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni