Kreu Ekonomi Vetëm keto dy kategori te bizneseve perfituan nga rimekëmbja ekonomike!

Vetëm keto dy kategori te bizneseve perfituan nga rimekëmbja ekonomike!

nga Flamur Berisha

Si fillim te implementimit te rimekembjes ekonomike, vetem dy kategori te bizneseve perfituan nga ky ligj.

Vete punesuarit dhe gastronomet. kurse te tjerat më vone.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni