Kreu Ekonomi Zgjedhjet 2021, Reagon Oda Ekonomike e Kosoves më në krye me Berat Rukiqin

Zgjedhjet 2021, Reagon Oda Ekonomike e Kosoves më në krye me Berat Rukiqin

nga Flamur Berisha

Kryetari i odes ekonomike permes facebookut deklaroj:

Zgjedhjet e organizuara ne menyren me te mire, pa asnje incident serioz, me pjesemarrje te larte te qytetareve, jane treguesi me serioz per pjekurine demokratike te nje shoqerie. Per me shume keto zgjedhje, kane siguruar edhe nje rotacion ne udheheqjen e vendit. Lajm i mire eshte qe ky rotacion, mund te prodhoj stabilitet politik per vendin, qe mbetet nje nder parakushtet kryesore per reforma dhe zhvillim. Urojme fituesit, Levizjen Vetevendosje, per fitoren ne zgjedhje. Zhvillimi ekonomik dhe punesimi, permes rritjes te sektorit privat, jane alfa dhe omega per suksesin ne qeverisje dhe te njejtat duhet te jene edhe top prioritete per Qeverine e re.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni