Kreu Ekonomi Zv. Ministri i Financave: Nga dita e Hënë fillojnë pagesat e pakos emergjente!

Zv. Ministri i Financave: Nga dita e Hënë fillojnë pagesat e pakos emergjente!

nga Flamur Berisha

Zv. ministri i financave deklaroj se te gjithe perfituesit e pakos emergjente per here te pare do ti kene ne llogari pagesat e dyta duke filluar nga dita e Hene dhe do vazhdoj deri ne perfundim te perfituesve.

Ritheksojme se kjo pako emergjente ka filluar nga Qeveria e Kaluar por per shkak te ngecjeve politike ende ska mundur te Perfundoj. Qeveria e re ende ska marrur asnje mase qe ju ndihmone bizneseve ne Kosove qe jane te prekura nga Pandemia.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni